KONYHABÚTOROK
Alt text

A konyha nem csak a háztartási munka, hanem a csládi együttlét színtere is.A tökéletesen tervezett és kivitelezett egyedi konyha az esztétikai élményt nyújtó stílus kiválasztása mellett a család étkezési szokásainak is legyen megfelelő.

Mikor érdemes egyedi konyhabútort gyártatni?

Mikor érdemes egyedi konyhabútort gyártatni?

Mindenki a tökéletes konyháról álmodik! A konyhabútornak funkcionálisnak kell lennie, de az is lényeges, hogy illeszkedjen a lakás arculatához! A kereskedelemben kapható, kész konyhabútorok nem minden esetben megfelelőek, ezért az egyedi bútor gyártásra mindig szükség lesz!

Sok lakás eltér az átlagostól, mind méret, mind kialakítás szempontjából, a lakberendezési áruházakban kapható konyhabútorok viszont csak a legritkább esetben testre szabhatóak annyira, hogy a konyha adottságait tökéletesen kihasználják. Vagy egy hatalmas rés tátong a fal és a bútor széle között, vagy egyszerűen nem fér be a konyhabútor a helyére, átalakítani pedig lehetetlen úgy, hogy a használati értéke is megmaradjon. Egy egyedi konyhabútorral ilyen nem fordulhat elő, hiszen az adott hely jellemzői alapján, a megrendelő kéréseit figyelembe véve tervezzük meg, majd kivitelezzük és be is építjük!

Ha az Ön konyhája sem átlagos és szeretne egyedi konyhabútort, keressen bennünket elérhetőségeinken!