FÜRDŐSZOBÁK
Alt text

A fürdőszoba bútorok tervezésénél fokozottan figyelni kell a felhasznált anyag minőségére, a felületkezelésre, az élzárásra, a lábazat vízállóságára is, hogy azok az idő múlásával is megőrizzék eredeti szépségüket és funkciójukat.

Milyen az ideális fürdőszoba bútor?

Milyen az ideális fürdőszoba bútor?

A fürdőszobák az esetek többségében nem tágas helyiségek, így a jó helykihasználás érdekében érdemes egyedi bútorok gyártásával megoldani a maximális helykihasználást. De nem csak a tárolóhelyek számítanak, ha a fürdőszoba bútorairól kell döntenünk, hiszen a fürdőszoba nedves helyiség, ahol a szokásosnál nagyobb igénybevételnek van kitéve minden felület!

A vízállóságnak kiemelt szerepe van a fürdőszoba bútorok tervezésénél, különösen a lábazatoknál, mert ha a bútor anyaga megszívja magát vízzel, akkor nem csak eldeformálódik, hanem penészedik és korhad is! Ha tehát forgácslapból készül a bútor, fokozottan figyelni kell az élzárásra, ha pedig tömör fából, akkor mindenképp szükséges a fa teljes felületkezelése a maximális vízállóság érdekében!

Sosem lehet elég tárolóhely egy fürdőszobában, azaz tervezéskor fordítsunk erre is figyelmet! Érdemes kihasználni a falak adta lehetőségeket is, és minél több polcot, illetve szekrényt szerelni az erre alkalmas helyekre!

Bízza ránk a fürdőszoba bútor készítését, ha minőségi, tartós bútordarabokat szeretne!