ÉTKEZŐ GARNITÚRÁK
Alt text

Az étkező garnitúra stílusa nagymértékben befolyásolja az étkező - vagy amennyiben nincs külön helyiség, a nappali - hangulatát. Épp ezért célszerű olyan étkező garnitúra mellett dönteni a vásárláskor, amely kialakításában és színvilágában is harmonikusan illik mind a vásárló ízléséhez, mind pedig a helyiség stílusához, meglévő berendezéséhez és a többi lakástextilhez (függönyök, szőnyegek, kárpitos bútorok).

Hogyan válasszunk étkező garnitúrát?

Hogyan válasszunk étkező garnitúrát?

Az étkező garnitúra a családi élet központja, és fontos része otthonunknak. Lényeges szempont, hogy az asztal mérete és a székek száma elegendő legyen, emellett illeszkednie is kell a lakás hangulatához és stílusához is.

Az étkező mérete és kialakítása is meghatározza a garnitúrát. Egy hosszúkás helyiségben nem praktikus egy kerek asztal, és nem is mutat igazán jól. Ilyen esetben érdemesebb egy, a helyiséghez igazodó formájú és a többi berendezés stílusához színében, alakjában passzoló bútort választani. A kereskedelmi forgalomban kapható asztalok nem mindig felelnek meg igényeinknek és elvárásainknak, ezért érdemes fontolóra venni az egyedi bútor gyártást, hiszen ez esetben étkező garnitúránk a elképzelésünknek tökéletesen megfelelő lesz.

Cégünk az egyedi bútorok készítésére szakosodott, ezért vállaljuk, hogy étkező garnitúráját maximálisan az Ön igényeihez és ízléséhez igazítva, a legjobb minőségben készítjük el. Forduljon hozzánk bizalommal elképzeléseivel!