ÜDVÖZÖLJÜK!
Alt text

MODUL Bútor, Lakberendezés, Ajándék üzletünket 1991-ben nyitottuk meg. Fő tevékenységünk az egyedi bútorgyártás, amelyet saját gyártó üzemünkben tudunk megvalósítani. Igyekszünk vásárlóink elképzeléseit maximálisan kielégíteni. Igény szerint használunk különböző alapanyagokat, modern, minden igényt kielégítő hazai és külföldi bútoralakatrészeket. Az Üzletbe betérő ügyfeleket nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink fogadják, akik tanácsokkal is tuják segíteni vásárlóinkat.

Alt text

Üzletünkben bemutatott termékeink azonnal megvásárolhatók, vagy egyedi méretben és színben megrendelhetők. Vevőink saját tervezése alapján is tudunk rövid határidőt tartani. Az általunk elkészített bútorokat egyeztetés alapján helyszínen beszereljük és a szállításról is gondoskodunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy a konyhabútorok, beépített szekrények élettartamát nagymértékben meghatározza a szakszerű helyszíni beépítés. Barkácsoló kedvű vásárlóinknak is teljesítjük kívánságait: bútoralkatrészeket, fogantyúkat, bútorpántokat, polctartókat, csavarokat, egyéb bútorkellékeket is forgalmazunk; valamint bútorlapszabást is vállalunk. Lakberendezési és ajándéktárgyak is kaphatók: faliképek, terítők, kerámiák, lámpák, bőr ajándéktárgyak, iparművészeti termékek...

Alt text

Bútorgyártó üzemünket 1993-ban hoztuk létre, hogy helyben, rugalmasan és gyorsan tudjuk kielégíteni vásárlóink igényeit. Folyamatosan fejlesztünk, újabb és újabb gépeket állítunk be, hogy haladni tudjunk a korral és a megváltozott körülményekhez jobban alkalmazkodjunk. Jelenleg egy egy újonan épült, korszerű gyártócsarnokban készítjük a bútorokat, ahol a munkakörülmények javulása és a termelékenység hatékonysága lehetővé teszi, hogy tartani tudjuk, adott esetben lerövidítsük az elkészülési időt. 2005-től bővítettük profilunkat: ipari fa csomagolóanyagokat (raklapokat, ládákat) is készítünk egyedi méretekben cégek számára. Ez a profilbővítés újabb fejlesztés elé állította cégünket. Ma már a fa rönk megmunkálásán, szárításán keresztül tudunk eljutni a bútorgyártáshoz és a csomagolóanyag gyártásához egyaránt.